Ideeënweek van start!

Een weekend lang staan de poorten van het Kasteel van Poeke weer open voor bezoekers. Toerisme Vlaanderen gaat op zoek naar een nieuwe toekomst voor dit prachtige kasteeldomein. En iedereen die dat wenst, mag mee dromen. Kom op bezoek en vertel ons welke toekomst jij ziet voor het Kasteel van Poeke.

In het domein zijn talrijke functies, belevingen, activiteiten… denkbaar. Tijdens de Ideeënweek gooit Toerisme Vlaanderen een breed net uit om zoveel mogelijk reacties, suggesties, ideeën en verwachtingen te verzamelen.    

Iedereen is welkom om het domein en kasteel te bezoeken van vrijdag tot zondag, dagelijks van 13 tot 17 uur.    

Programma

  • Informatieve wandeling    
  • Snacks, wafels en koffiebar    
  • Hoe zie jij de toekomst?

Op vrijdagavond 22 april nodigt Toerisme Vlaanderen de buren, vrijwilligers en wie sterk betrokken is bij het domein uit op een kasteelwarming tussen 18 en 22 uur. Vooraf inschrijven is verplicht, dat kan via het event onderaan deze pagina.

Op zaterdag 23 april doen we iets extra voor de jeugd. ’s Middags zijn er workshops: graffiti, figure weaving, pop-up-petanque, trash beats…Vanaf 19 uur valt het kasteel feestelijk in handen van de jeugd met een lokale band, stand-up comedian, toekomstbabbel en dj-battle. Meer weten? Klik op het event hieronder.

Op zondagmiddag 24 april zijn families extra welkom! Op het kindermenu: workshops graffiti en figure weaving, grime en pop-up-petanque.

Met ‘Pitch een idee’ richten we ons van maandag 25 tot woensdag 27 april op ondernemers, vzw’s en bedrijven met een idee voor een beleving, activiteit, invulling… op het kasteeldomein van Poeke. Heb je een voorstel? Kom het pitchen in een verkennend gesprek van een halfuur! Klik op het event onderaan deze pagina om je slot te reserveren.

Klik hier voor meer (praktische) info!